הארנק הדיגיטלי של לאומי קארד – זו רק ההתחלה – הכר את האפליקציה

לאומי קארד ממשיכה להוכיח שהיא מהחלוצות בארץ בתחום הבנקאות הסלולרית המתקדמת. לאחר שהודיעה על שת"פ עם הארנק החדש של מיקרוסופט, היא הוסיפה מוצר ייחודה משלה כאשר השיקה אפליקציה משלה, שאמורה לא רק לתת מענה ישיר ללקוחותיה אונליין, אלא גם לשמש כארנק דיגיטלי לכל דבר. עם התחזקות שירותי תשלום במובייל כגון Google Wallet ו – Apple Pay, ויותר מ – 103 מיליון משתמשים בכסף סלולרי, לאומי קארד מבססת את מעמדה בגל הנוכחי, עם אפליקציה שתספק שירותים שהם הרבה מעבר למה שהצרכן הישראלי רגיל אליו.

הארנק הדיגיטלי של לאומי קארד הוא בראש וראשונה לא רק פלטפורמה חלופית לתשלומים, אלא גם מתפקדת כתחליף בנקאי לכל דבר. האפליקציה מספקת מגוון שירותים – החל מפירוט חיובים, כולל אלה העתידיים לבוא בכרטיס האשראי; דרך תשלומים וקבלת הלוואות ועד להעברת כספים לכל איש קשר, אפילו אם הוא לא לקוח של לאומי קארד. נשמע כמעט דמיוני, אבל כל אלה מוצעים באפליקציה.

בנוסף, ניתן לבקש בארנק הדיגיטלי פירוט עסקאות, כולל כתובות ופרטים של בתי העסק והיכולת להתקשר אליהם ישירות מהאפליקציה בלחיצת כפתור – דבר שאמור להקל על ניהול החשבון בתוך האפליקציה. הארנק הדיגיטלי של לאומי קארד מציע את כל השירותים הללו, כמה שנראה בעצם כסוג של בנק נייד ותו לא, אבל הוא גם מספק הטבות ומבצעים, כיאה לפלטפורמה שבאה לטובת הלקוח.

מעבר לחיובים והעברות כספים, האפליקציה מציעה מגוון צ'ופרים, בדמות הטבות וקופונים מבתי עסק שונים, קבלת התראות על מבצעים ואפשרויות חסכון באותם בתי עסק. האפליקציה גם מאפשרת ללקוחות לאומי קארד לטעון לכרטיס האשראי שלהם מבצעים שונים שמגיעים לאחר קנייה בסכום מסויים או ליהנות מאחוזי הנחה בקניות בבתי עסק כגון מסעדות, בתי קפה ועוד. כמו כן, בסיום התהליך תופיע קבלה עם פרטי הקנייה אשר יישמרו באזור הפרופיל של המשתמש, כראוי לכל רכישה, אם דיגיטלית או פיזית.
בנוסף, לאפליקציית הארנק הדיגיטלי של לאומי קארד יש פיצ'רים נוספים ולא טריוויאלים כלל. לדוגמה: אפשרות תשלום עבור חנייה בחניוני אחוזות החוף הפרוסות בתל אביב. הארנק הדיגיטלי של לאומי קארד משתמש בשירותי המיקום של המשתמשים, ומציע להם מגוון הטבות ומבצעים משלל בתי עסק באמצעות זיהוי מיקום הלקוח. על אף ההטבות הרבות, זיהוי שכזה יכול להדאיג מאוד את הלקוחות בכל הקשור לאבטחת מידע ולשמירת הביטחון אישי שלהם. למרות החששות המוצדקים, לאומי קארד התחייבה לכך שלא תעשה שימוש בנתוני המידע שמגיעים אליה, ואף הציעה להימנע משימוש בשירותי המיקום דרך כיבוי המכשיר, ואת הסרת האפשרות של קבלת הטבות ומבצעים על פי מיקום. החברה גם הצהירה שתספק את האבטחה המירבית ביותר ללקוחותיה, באמצעות דרישות הזדהות שונות, כולל חיישנים ביומטריים וזיהוי טביעת אצבע – שירותים שכרגע ניתנים רק לבעלי אייפון.

על אף שהארנק הדיגיטלי של לאומי קארד הוא עדיין רק אפליקציה, הוא יגרום לשינוי בכל הקשור לתפיסת הלקוח בשימוש בסלולר כאמצעי תשלום וכפלטפורמה בנקאית לכל דבר. ככל שמספר הישראלים שמשתמשים במובייל כארנק יעלה, כך גם כמות האפליקציות המציעות את השירותים הללו תעלה. לאומי קארד הבינה לאן הטכנולוגיה הולכת, ועל כך אפשר רק לברך.

AppStoreButton playstore2

 

 

אודות כפיר אבוטבול

כפיר אבוטבול, בן 24. הנדסאי אלקטרוניקה, טכנאי מחשבים, וכרגע חייל :) מחשבים ומשחקי מחשב הם כל חיי, תמיד שמח לעזור. קבלת פניות במייל [email protected]

השאר\י תגובה